Friday, July 9, 2010

Äike, päike...

Nii, pole jälle enam päris ammu siia midagi kirjutanud. Nüüd siis üritan. Mmm, käisin vahepeal Rootsis koos perega. Mulle vga meeldis - saime jalutada ja šopata ka muidugi :P! Kõige rohkem meeldis mulle laevasõidu osa, kuigi alguses saime me mingi kajuti mis oli põhimõtteliselt mootoriruumi kõrval ning seepärast saime me esimesel ööl vist umbes kaks tundi kokku magada. Järgmine päev vahetasime kajuti uue vastu, mis oli täpselt teises koridori otsas ning seal oli paaaalju parem magada, nagu oleks paradiisis...! :)
Ilm on see aasta ka siiamaani lihtsalt super olnud! Seepärast käisime vahepeal ka perega sellel suvel esimest korda Pärnus. Päris linnarannas mitte, kuna seal ei ole kunagi kusagil olla. Tavaliselt käime me Kabli rannas, mis on enne Pärnu linna. Merevesi oli väga soe (igatahes soojem, kui Verevi järve vesi) ning ma põletasin ennast ikka korralikult ära ka, kuna jäin päikese kätte magama. Seal oli mõnus tuuleke ja siis ei saanudki enne aru, et ära põlenud olin, kui pärast autosse jõudsin ja enam kuidag istuda ei saanud... See oli tõsiselt vastik. Nüüd on õnneks enam-vähem kõik korras. Homme jälle! :) Kuid seekord Kauksisse :P .
Täna käisime Liisiga kinos Videviku saaga kolmandat filmi "Päikesevarjutus (Eclipse)" vaatamas. See oli neist kolmest filmist tõsiselt lihtsalt parim! Meile igatahes väga meeldis! Soovitame ka kõigile, kes sellest teemast huvitatud on, seda filmi vaatama minna. Kes aaga pole esimesi filme näinud ning ei tea asjast ööd ega mütsi, siis soovitan esmalt esimesed kaks filmi ära vaadata ning siis minna kinno, sest muidu ei saa mitte millestki aru. Ma luban! :)
Ka selles postituses soovitan teil lugeda Paula blogi, kes on hetkel Ameerikas ning kirjutab sinna oma megalahedast reisist ka jutte (peab väiksestviisi reisipäevikut :P). Kellel selle ja Ameerika vastu vähegi huvi on... :P

2 comments:

Liisi said...

No pole su blogil häda midagi. Päris sorav sulesepp oled ;), ära muretse, kui sa kunagi uus Hemingway oled, siis meenutad hetkelist lugejatepuudust naeratusega :D

Anni said...

nojahh, kui nii siis nii.. :)